HAIRTALKEXTENSIONS
×
HITTA SALONG
FÖR FRISÖR
OM HAIRTALK
SORTIMENT
KONSULTATION
WEBSHOP }
BAG  (0)
MARKNADENS
MEST SKONSAMMA EXTENSIONS
Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och finns nu i över 50 länder. Det som gör Hairtalk väldigt unikt är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Men även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val.
KVALITÉ FRÅN BÖRJAN TILL SLUT

Som kund kan man alltid känna sig trygg genom att välja Hairtalk. Det är endast auktoriserade frisörer som kan genomgå Hairtalks utbildning som leds av experter inom området. Allt för att kvalitetssäkra att produkten används korrekt. Vi är väldigt stolta över att jobba tillsammans med Sveriges ledande frisörer och salonger.
HAIRTALKS VÄRLD AV MÖJLIGHETER!

Möjligheterna är verkligen oändliga med hjälp av Hairtalk. Vill du förlänga, förtjocka, ge håret mer stadga eller göra en färgförändring? Gör en grundlig konsultation hos din frisör för att kunna få just ditt drömhår! Har du precis gått igenom en cellgiftbehandling eller lider av hårsjukdomen alopecia? Då ska du kolla efter ”A” symbolen under fliken ”Hitta salong” för att finna de frisörer som gått vår Advanced utbildning för hårdelar.
VÅR FILOSOFI

Vårt team består av passionerade kvinnor som alla brinner för samma sak – att ingen kvinna ska känna sig begränsad på grund av sitt hår. Hairtalks VD Louise drabbades av hårsjukdomen alopecia och räddades av Hairtalks produkter. Året var 2014 när Hairtalk Sverige grundades. Sedan dess har Louise och hennes team haft som mission att sprida kunskap och inspiration. Idag är vi stolta över att ha utbildat landets främsta frisörer och skapat ett stort team av power-kvinnor som kan hjälpa dig att uppnå just din hårdröm – oavsett utgångsläge.
STAY IN TOUCH–
Låt oss inspirera dig med de senaste produkterna och eventen,
registrera dig för vårt nyhetsbrev!