Hairtalk Nyheter
×
HITTA SALONG
FÖR FRISÖR
OM HAIRTALK
SORTIMENT
KONSULTATION
WEBSHOP }
BAG  (0)

Hairband - Step by Step

Publicerad i Så gör du

#stepbystep , #föreefter , #blogg , #elinjohansson , #hairband | 0 kommentarer

Hairband är en ny produkt i Hairtalk familjen. Hairband är en icke permanent version utav Hairtalk som du enkelt kan sätta i för en kväll och lika enkelt ta av igen. Perfekt för dig som inte vill bära extensions permantent, men vill ha de extra svallet när du känner för det. Men även till dig som redan har hairtalk men vill få extra fyllighet och volym vid specifika tillfällen.
 
Vad skiljer Hairtalks hairband mot andra Hairbands på marknaden?
Men vårat hairband har vi en elastisk yta som formar sig runt huvudet och gör att den blir bekväm att ha bära. Vi har självklart pantent på lösningen så det finns ingen som har ett hairband som Hairtalk Hairband. Det är 100% Remi hår och håller samma exklusiva kvalité som våra vanliga extensions som får håret att se helt naturligt ut.
 
Hairtalk Hairband finns tillgänlig i 19 färger och finns att hitta i samtliga Hairtalk salonger runt om i Sverige. Prata med din Hairtalk frisör och hitta vilken färg som passar just dig! Du kan hitta din närmaste salong här.
 

Step by Step

Se när våran tekniker Emelie Johansson som sätter Hairband på Elin Johansson. Bilder och text är från Elins blogg.

Du delar upp håret på hälften – har du redan Hairtalk i ditt hår (som Elin) så delar du upp mellan en rad som du redan har. Håret sitter på ett elastisk tyg som kommer forma sig så det passar just ditt huvud. Den elastiska plattan där fästerna sitter är påsydda som tegelstenar är för att det ska se så naturligt ut som möjligt.
 
Sedan lägger du på håret, svårare än så är det inte!
 
Här ser ni hur osynlig bandet är mot hårbotten!
 
Sedan tar du ner över-håret och kammar över bandet!
 
Här ser ni skillnaden. Det blir fylligt, luftigt och det blir så mycket hår. En Hairband motsvarar en helförlängning Hairtalk och du kan bära fler Hairband på en och samma gång.
 
En Hairband motsvarar en helförlängning Hairtalk och du kan bära fler Hairband på en och samma gång.
 

 

Se förvandligen själva

Kolla in videon vi gjorde i samband med isättningen på Elin.

 

 

 

 

 

DELA PÅ
Lämna kommentar

KOMMENTAR